之前中移動出左幾部note7先達賣左 有大陸人打黎想我幫佢退錢

之前中移動家庭plan有6個號碼 可以客戶價5580出5部
出左5部黑色 每部六千賣鬼左
果陣張單個人資料已經用黑筆删哂
可能佢睇背面透光睇到電話號碼

今日有大陸人打黎話如果三星之後退錢方法出左
想我幫佢退錢 佢落黎比機我果陣每部比返300酬勞我

咩依架三星攪到大陸人情願退錢都唔換機

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

已經拒絕左幫佢 機已甩唔想惹麻煩上身

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

已經拒絕左幫佢 機已甩唔想惹麻煩上身
lkh_214 發表於 2016-10-11 23:37

聰明, 希望你電話唔會比人玩殘, 大陸人幾差都有, 應該扮打錯電話, 話你係新號碼主人

blockX左佢地電話,完
calvinleeabc 發表於 2016-10-11 23:42

同一個人黎 我懷疑華強北d莊家
緊係唔幫佢退 等佢逼住要換s7或s7e d舊款機
又無得退錢果下要蝕大錢 我真係最心涼

不過電訊商台機換機都好似要本人返電訊商換?
咁華強北個莊家 5部機真係渣都無
又唔換得 又唔退得

睇吓明天三縮個退機方案先啦

國內D冇單貨唔可退錢咩 ?

atwy 發表於 2016-10-11 23:46

出咩方案 班大陸人都要我地幫佢退啦
note7依架又無人要 電訊商台機退錢又要找返我

如果可以比佢唔洗本人換返舊款機
佢地都係要蝕

之前中移動家庭plan有6個號碼 可以客戶價5580出5部
出左5部黑色 每部六千賣鬼左
果陣張單個人資料已經用黑 ...
lkh_214 發表於 2016-10-11 23:37

你話打錯

就咁用黑筆油太兒戲了, 有心一定可以睇翻個號碼。下次油黑之後再影印,實睇唔到

國內D冇單貨唔可退錢咩 ?
atwy 發表於 2016-10-11 23:46

睇新聞 電訊商機 好似要返電訊商換其他款或廠既機