[測試] 點解咁多人會因為*** 碌seven 停產事件而高興?

係未因為d 人盲目追捧***, 攪到其他牌子冇生存/發展空間?

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android

好多抽水人仕

係未因為d 人盲目追捧***, 攪到其他牌子冇生存/發展空間?

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android ...
simpson168 發表於 2016-10-13 17:51

最大問題是 處理事件 的手法

處理事件手法令人好反感. 唔關事都入來加腳落去.

一早就知佢d電唔得,但估唔到仲會爆

利申:對上用果部***手機係S3 LTE,電大半年左右打柴,不過有得換電無乜問題。
對上屋企兩部***平板係我老婆部Tab S 8.4同埋我阿媽部Tab S 10.5,兩部舊電過一年多d就打柴,想叉到100%要關機叉成晚,點知第二朝一開機剩返70%,備用兩日打柴。反而我自己部Z2 Tablet兩年幾,叉滿電都備用到6-7日,仲要用QC 2.0叉。

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android

係*** 抵死!

用過***手機都知,時常有發熱問題,只不過仲係安全下,先唔出聲!

但呢獲爆炸,仲要老屈客仔,就信用玩完!

永不錄用!

係*** 抵死!
soho888 發表於 2016-10-13 18:42

***都未算抵死, 香港既***係真正抵死。

最大問題是 處理事件 的手法
Grizzlee 發表於 2016-10-13 17:54

本身對***哩間公司冇乜特別意見

之前用過佢既手機,都ok既

但今次事件既處理手法堅係有問題

反應慢不特只,又賴用家使用不當,導致爆炸

到等左n咁耐終於都肯退機

又話要達成某d不合理條件先可以退

我已經對哩個牌子失去信心

***都未算抵死, 香港既***係真正抵死。
666 發表於 2016-10-13 18:43

低處未算低