我覺得三星回收有問題!

1. 個盒幾多錢, 個Note7本說明書幾多錢?
唔通你會再用本說明書和盒. 只要投入還保箱 或用個盒裝返啲USB都得
2. 就算當支sim卡針, headphone可用返,No one wanted a 2nd hand headphone.
3. 唔通膠袋 又係Accessories?
4. USB 差電器加cable? 當我買來用, 扣錢.
三星香港代理,Wilson根本唔想補水.  搞某多麻煩設定.
仲話香港是什麼國際都市?  
行貨出機一定有IMEI (check下), 訂有IMEI, 盒有imei.
再深一層, 好多cheap精就會: copy imei sticker(水貨扮正貨?) (多謝大陸人dishonest system).  
就算你photoshop 某大店的訂. [水貨客都冇某笨整塊clone board with same IMEI.]
Check receipt number 就知真或假
我覺得就算有冇訂 都可以開機check IMEI.

再睇美國: Samsung/Mobile ISP 卑隔熱袋, multiple boxes.  (Not recycle but still protect the device)

回水回返買家好合理(記得回電費益左劏房業主.) 租客點大聲都冇用,

我反而覺得會去買三星機既人至有問題

係香港三星代理問題,其他地區都冇咁煩

我反而覺得會去買三星機既人至有問題
666 發表於 2016-10-13 18:24

X 2

係香港三星代理問題,其他地區都冇咁煩
冰凍可樂 發表於 2016-10-13 18:29

邊間係香港三星嘅代理?

X 2
atwy 發表於 2016-10-13 18:32

x3
一間唔係出成品既公司都咁多人買
廣告真係有用

x3
一間唔係出成品既公司都咁多人買
廣告真係有用
ballballgun 發表於 2016-10-13 18:39

個死人amoled都咁多fans, 你服唔服!

PS: 任何機一有amoled, 我即時skip...

唔退咪繼續用,
再爆再上頭條。。。

認真,幾千銀事小,燒屋就無謂

咁又岩波...買三星機都

呢D野一層壓一層

由頭到尾全數回收,都應該由三叔香港自己做番,有乜理由叫下線做。

要間間鋪開個位花人手花時間,
仲要有爆炸同收假機風險,
莫名其妙。

ON99