部N7更新完爽快左

都係用到12先算了

都係用到12先算了
wai896 發表於 2016-10-16 05:53

尋晚突然有更新,更新完個觸屏反應同之前正常返,又爽同打字反應非常好
好奇怪就係部機都停產要回收,竟然仲會有更新
不過下個月要坐飛機去旅行,下個星期就要去退

尋晚突然有更新,更新完個觸屏反應同之前正常返,又爽同打字反應非常好
好奇怪就係部機都停產要回收 ...
bbgirl223 發表於 2016-10-16 10:14

熄左去話係 S7 Edge

好奇怪就係部機都停產要回收 ...
bbgirl223 發表於 2016-10-16 10:14

ching你下個月退機有冇打算出邊款機定出返s7e算?

ching你下個月退機有冇打算出邊款機定出返s7e算?
saiyuen 發表於 2016-10-16 11:02

s7e我隻老虎用緊,用過note7根本返唔到轉頭
可能都會等到12月先去換,反正有部note4八核啱啱升左6.0,快左好多,可以帶去旅行用住先

s7e我隻老虎用緊,用過note7根本返唔到轉頭
可能都會等到12月先去換,反正有部note4八核啱啱升左 ...
bbgirl223 發表於 2016-10-16 11:24

師兄你會選擇
1用舊機 等新機
2出部平機 等新機
3轉會

我家陣都唔知換咩好~工作上要用到NOTE.......家陣搞到我好頭痕.....NOTE5 我俾左家人....無理由走去買返NOTE5......
不過會買左IPHONE7 PLUS先(黑或亮黑).......再諗AN機買咩.... (日日同人搶....搶唔到)

我家陣都唔知換咩好~工作上要用到NOTE.......家陣搞到我好頭痕.....NOTE5 我俾左家人....無理由走去買返NOT ...
HKF91 發表於 2016-10-16 11:53

支Spen 真係返唔到轉頭........

都係用到12先算了
wai896 發表於 2016-10-16 05:53

上唔到機   分分鐘公共交通工具都唔受佢玩

支Spen 真係返唔到轉頭........
snake01 發表於 2016-10-16 11:58

講得無錯, 希望香港三星出聲明表示香港三星note7係安全品,唔會爆炸, 俾港人note7愛好者安心使用

師兄, 你都要keep住用落去, 一部好機唔好因為會爆炸而令佢沒落, 要用身體行動証明俾全世界三星note7粉睇, 香港三星note7係不爆