香港邊度買到VIVO d機~?

見同事係大陸買左部X7 唔係貴~
香港有冇X7 PLUS賣

羽毛刀 發表於 2016-10-16 15:50

http://www.price.com.hk/category.php?c=100005&brand=Vivo

呢到

我都想買Vivo X7 Plus 全網通 64G,請問邊間信譽好d?

如果LG G5加B&O HI FI Plus同Vivo X7 Plus 比較音質邊個好d?

LG V20  ESS SABRE ES9218 vs AK4376 晶片又點睇

要靚聲,x米有note(唔係平價機嗰款),味逐有pro 5,點解仲揀vivo??

要靚聲,x米有note(唔係平價機嗰款),味逐有pro 5,點解仲揀vivo??
hk133 發表於 2016-10-16 21:09

我玩過同事部金屬手感幾好~同好薄

回覆 5# 羽毛刀

今時今日想搵一部手感差嘅大陸金屬機都難......
    vivo x7 7.24mm
    小米note 6.95mm
    魅族pro 5 7.5mm
    差幾遠??
    仲未計vivo啲機比呢兩款牌子更似iphone。

淨計音質應該vivo好過其他機,信smooal既話

via HKEPC Reader for Android

VIVO  硬件一流軟件九流

福仁一樓同FB代購國X都有

我 fd 喺大陸so 0 買咗x7 plus 比老婆用,無投訴,開心使用中。去香港小鋪買不如去大陸大鋪買。我 fd 話裝番Google service 唔駛root 機,有錯請指正。