有邊隻平價HDMI 無線同屏手指係順架.....

請推介 , 價錢要300蚊內 , 手機播高清片傳過去大MON要全程冇LAG同爆格 , 買過200有找果D ,
720P都還可以 , 但720P出 高清MON就太慘了..... , 但播1080P的又間唔中播播下LAG 同爆格,
呢類HDMI手指又唔算小款 ...... , 真心唔想隻隻試浪費錢 , 我都想用線 , 但D新手機都冇再支援MHL.....玩野

我半年前淘佬呢隻:

http://detail.m.tmall.com/item.htm?id=41442906207&toSite=main

So far ok, 無lag

回復 2 #edmond135

点解唔用Chromecast?

via HKEPC Reader for Android

回覆 1# netmen

你用咩手機,router?

router收訊號情況係點?

回覆 3# firedragonball

1.  平   
2. Android, IOS都可用
3. 口碑(朋友先買,借我試一段時間)

Chromecast okay, 不過都會lag

我半年前淘佬呢隻:

So far ok, 無lag
edmond135 發表於 2016-10-19 18:27

播youtube 1080P 都OK 冇LAG ?  係就用得過

回覆  netmen

你用咩手機,router?

router收訊號情況係點?
chromechan 發表於 2016-10-19 18:59

應該唔關ROUTER 事 , 手指性能先係重點 ,
你放套片入部機播 , 720P OK , 但1080P就會LAG 同間中爆格

mhl adapter 最好

回覆 8# netmen

唔夠bandwidth都有機會嘅

只係想知道多啲資料,睇清楚成個system有冇問題咁解啫