[操作疑難] G pro 用 G pro2 粒電

開機之後話粒電唔啱,跟住熄機,  有冇師兄知咩事?  因為g pro 粒電老化, 想用g pro 2粒 電試吓部機用到幾耐!

LG g pro 2   F350-S  後備 紅米 note 3

Pebble -> LG G watch R

舊電內置IC測到唔同,PRO 2 用 PRO 粒電就得。

舊電內置IC測到唔同,PRO 2 用 PRO 粒電就得。
s.m.l. 發表於 2016-10-23 23:59

互换無問題

回覆 3# yklau

G PRO不可以用G PRO 2電的

點解有d師兄可以掉轉用,有d又唔得既?

LG g pro 2   F350-S  後備 紅米 note 3

Pebble -> LG G watch R

點解有d師兄可以掉轉用,有d又唔得既?

Pebble -> LG G watch R ...
rebmup 發表於 2016-10-24 07:41

Gpro 只可用 Gpro 電
Gpro 2可以用 Gpro 電

Gpro 只可用 Gpro 電
Gpro 2可以用 Gpro 電
a527692384 發表於 2016-10-24 09:09

唔係o番,我兩部機亙換用都無問題

edwardcatcat 發表於 2016-10-24 12:39

所有我而家好confused .

edwardcatcat 發表於 2016-10-24 12:39

咁講,你 grpo 用到Gpro 2電係你好彩。
Gpro 用 Gpro2電有機會會loop在開機畫面。
Gpro2就用兩種電都無問題。

咁講,你 grpo 用到Gpro 2電係你好彩。
Gpro 用 Gpro2電有機會會loop在開機畫面。
Gpro2就 ...
a527692384 發表於 2016-10-24 13:16

見grpo電老化,比grpo2電佢用,grpo2就買新電用!