[操作疑難] 紅米維修問題

想問下有保養係咪要去到沙田整??
旺角有冇交收服務嫁?????

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - Android

唔係喎, 我上次整機都係攞上旺角小米之家整嘅.

via HKEPC Reader for Android

想問下有保養係咪要去到沙田整??
旺角有冇交收服務嫁?????

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - Android ...
lc2086 發表於 24/10/2016 00:15

人地官網咪有資料囉
你係咪懶到咁呢
http://www.mi.com/hk/service/repair/
小米授權獨家服務中心-旺角收集點
營業時間:星期一至星期日 10:30 - 19:30

地址信息:九龍旺角山東街47-51號星際城市1樓119室

服務範圍:維修收集,商品更換

寫住3/16日停止營業。。。

沙田,小米网連過保養后維修價錢都有。

整乜鬼丫,起碼最少收你幾百,買過部新機吧。

buynaka 發表於 2016-10-24 14:40

紅米一代 2手 兩舊都未必有人要

人地官網咪有資料囉
你係咪懶到咁呢
hahahalpc 發表於 2016-10-24 06:49

我手機SEARCH到話旺角果間3/16號停業先問下
唔好咁燥啦師兄~BTW唔該你先

citibatter 發表於 2016-10-24 06:09

唔該晒我拎上去睇睇先....
如果要沙田整就唔特登去了..反正唔係大問題~

buynaka 發表於 2016-10-24 14:40

未過保阿~

citibatter 發表於 2016-10-24 06:09

小米之家無得整好耐啦,依家一係沙田,一係旺角星際收集點