樂視部cool 1 既雙鏡頭影d 相掂唔掂?

S652(定650)  3+32 賣899人仔
我見華為部6x 雙鏡頭影d 相好似幾掂
但呢部cool 1 冇乜人講

via HKEPC Reader for Android

6X最唔掂是sim 2 只是2G. cool 1定左正回港中! like 佢粒U正過6X好多。

6X最唔掂是sim 2 只是2G. cool 1定左正回港中! like 佢粒U正過6X好多。
willng911 發表於 2016-11-4 22:01

師兄講緊榮耀暢玩6X手機

先看看那黑邊..能停幾十隻航母

willng911 發表於 2016-11-4 22:01

cool 1 sim 2一樣 只是2G.

S652(定650)  3+32 賣899人仔  
我見華為部6x 雙鏡頭影d 相好似幾掂
但呢部cool 1 冇乜人講  
...
oscar999 發表於 2016-11-4 21:12

我本來都想玩下6X 雙鏡頭但搶唔到,  TB要比多299人仔先有,
最高版本要1599 咁貴但只係多左4GB RAM 同64GB, 唔化算,
如果唔係小米5 (冇S) 都OK,

但我諗諗下部Z11 miniS 用MX318 照計都係1500以內可能SPEC最好一部,
所以都係玩呢部單CAM算

我本來都想玩下6X 雙鏡頭但搶唔到,  TB要比多299人仔先有,
最高版本要1599 咁貴但只係多左4GB RAM  ...
kennonma 發表於 2016-11-4 23:02

我都等緊minis,还過鋼黑要1599……

回覆 5# alex008

spec 話sim 2 可4G data 切換

我都等緊minis,还過鋼黑要1599……
格拉底 發表於 2016-11-5 00:01

鋼黑要1599,  重要搶.........

回覆 1# oscar999
COOL 1 雙鏡頭 綽頭野, 相片質素中上啦,, 千元機係咁上下, 唔算差, 但一定唔會給你驚喜,