[開箱] xperia x performance開箱,沒有升級的感覺SAD

_MG_7942 by Okami Uccu, 於 Flickr
首先嘅係Z ultra ,RIP。
考慮咗好耐都唔知換咩機好,係大陽台出左部XP。
大mon轉細mon,睇嚟遲啲隻手指要退化。

_MG_7968 by Okami Uccu, 於 Flickr

係型嘅,同時D app食多左功能少左。
一開機冇左15GB,well~但冇左small apps同屏幕錄影,其實都幾唔習慣。
_MG_7970 by Okami Uccu, 於 Flickr估唔到係仲平耳式耳機,都係用返自己隻im02算,仲諗住買旗艦機開有入耳式,拎走sony隻hybrid 耳膠,隻耳膠就正,sony D耳機就有D.....
雖然我好少用手機聽歌,但3.5mm又唔可以冇,耳機作用唔係淨係聽歌,冇3.5mm不作考慮。
聽歌嘅質量就唔係咁差,玩開耳機都知,Player同埋耳機要夾,Player亦會有調音技術,所以唔會咁認真比較。

_MG_7972 by Okami Uccu, 於 Flickr
_MG_7973 by Okami Uccu, 於 Flickr

RIP大屏幕旗艦機。

同意!
所以我部Z1仲係2號機

同意!
所以我部Z1仲係2號機
doppelganger 發表於 2016-11-6 11:31

其實唔壞真係唔想換
除咗mon的確冇以前咁淺色
其實都冇乜換機嘅爽感
D UI系統好似以前仲好用同靚D
2.3-4.0個黑色meun最正
4.4果時最靚同
5.0最好用
6.0....退化左

6.0 SD可放APPS
Z5P+Z1xQX100+TABLE Z等待好機中

5.0都得

師兄QX100仲有用呀?
我覺得盲拍,無得拍片好唔方便,下下connect 手機幾食電

師兄QX100仲有用呀?
我覺得盲拍,無得拍片好唔方便,下下connect 手機幾食電 ...
howaihenry 發表於 2016-11-6 12:26

無得拍片?有哦(物離開主提)

其實唔壞真係唔想換
除咗mon的確冇以前咁淺色
其實都冇乜換機嘅爽感
D UI系統好似以前仲好用同靚D
2.3-4. ...
yusp 發表於 2016-11-6 11:49

其實部機應該快咗,點解唔覺爽?

其實部機應該快咗,點解唔覺爽?
penthlon 發表於 2016-11-6 17:24

feel唔到快咗,s800之後冇乜大分別

回覆 9# yusp

或者掉轉咁講

電話最後一個版本更新應該係最穩定(Z Ultra)

而X Performance喺將來會有Android N嘅更新,相信會有唔同