[操作疑難] 有冇人用LG F350-s and SmarkLock ?

可唔可以連swipe 一下都set 到唔洗?

LG g pro 2   F350-S  後備 紅米 note 3

Pebble -> LG G watch R

你唔set 用 swipe解鎖咪得囉!用圖案/指紋,設左Smartlock會自動解

回復 2 #antonyhk

我已經係用圖案解鎖!

LG g pro 2   F350-S  後備 紅米 note 3

Pebble -> LG G watch R

回覆 2# antonyhk

佢嘅意思應該係
冇Smartlock嘅話,就要swipe+圖形解鎖
有Smartlock嘅話,就要swipe

佢連swipe都想skip咗佢

回覆  antonyhk

佢嘅意思應該係
冇Smartlock嘅話,就要swipe+圖形解鎖
有Smartlock嘅話,就要swipe

佢連 ...
chromechan 發表於 2016-11-7 08:26

腦電波? 吹口氣?

回覆 5# low

因為正常用過smart lock嘅用家都應該遇過呢個情況....

腦電波? 吹口氣?
low 發表於 2016-11-7 08:32

唔明你講咩,用得smart lock,緊係想一按power鍵就入home,而家仲要swipe,即做兩個動作,可以只做power on 嗎?

唔明你講咩,用得smart lock,緊係想一按power鍵就入home,而家仲要swipe,即做兩個動作,可以只做p ...
rebmup 發表於 2016-11-7 10:37

指紋開機?

指紋開機?
low 發表於 2016-11-7 11:08

http://www.hkepc.com/forum/redir ... 03&pid=35610821
我係用圖案解鎖的!開機就按 power key !!!!!!

要睇你個系統,密碼設定有冇得“直接顯示螢幕密碼介面”,我用MIUI係可以嘅。

via ANDROID device