谷歌呢排啲指引.....

首先,daydream vr最低係S821,同時不接受其他廠旗艦CPU
其次,不建議用高通QC,可能想同5X/6P般行5V3A

首先,daydream vr最低係S821,同時不接受其他廠旗艦CPU
其次,不建議用高通QC,可能想同5X/6P般行5V3A ...
cpk 發表於 2016-11-11 22:06

建議唔代表要跟佢
硬件野GOOGLE不嬲強制唔到

其次,不建議用高通QC,可能想同5X/6P般行5V3A ...
cpk 發表於 2016-11-11 22:06

標榜支援daydream的axon 7用820點算?

回覆 2# yusan0902
好似話遲啲想寫死佢

回覆 3# penthlon
中興應該俾佢吹到啤一聲

回覆  penthlon
中興應該俾佢吹到啤一聲
cpk 發表於 2016-11-11 22:28

舊年華為已經因為 6P 事件俾 Google 玩一鑊,家陣連中興都中招,完全唔知 Google 班人搞乜。

via HKEPC Reader for H1512

咁記住最新個pixel update快啲 block左個qc去

如果自己未有 model answer又唔建議人乜乜物物係無能既表現

via HKEPC Reader for Android

回覆 7# jacktsui
高通仲話28W QC4明年出街.....

建議唔代表要跟佢
硬件野GOOGLE不嬲強制唔到
yusan0902 發表於 2016-11-11 22:17

兩年前建議唔好用實體home制

大陸吹到話google勒令Samsung唔准再用

兩年前建議唔好用實體home制

大陸吹到話google勒令Samsung唔准再用
Rosa 發表於 2016-11-12 14:08

Samsung有自己快充技術