胃信有魅蓝Max HK$1999, 魅族老細可能唔知道有小米MAX存在

以上個人意見,

何解?

何解?
tankho 發表於 2016-11-14 21:11

http://www.meizu.com/products/meilanmax/spec.html

除咗影相外,有咩吸引力?

回覆 3# 小花猫

味逐開始賣情懷。
    “P10連大法都用緊,隔離廠R9用佢都可以賣到二千幾人仔,而且銷量破千萬添~我賣二千有找,仲唔係抵到爆?”
    味逐平價機嘅賣點得翻慳電版(即係降頻版)P10同埋正面指紋識別。
    至少性價比都叫做好過大牌子,樣又靚,算係咁啦?

除咗影相外,有咩吸引力?
小花猫 發表於 2016-11-14 09:12 PM

大電,前置指紋掣,做功。

via HKEPC Reader for Android

大電,前置指紋掣,做功。

stephen1029dog 發表於 2016-11-14 21:23

4000叫大做功食得?

如果6.5寸我都會買..
因為搵緊6.5寸既手機買.
而家用緊ZF2 laser(6寸),開始滿足唔到我既獸慾..

回覆 6# calvinleeabc

如果部手機用夠一年就周身病痛嘅話,下次你仲會唔會買嗰個牌子嘅手機?

如果6.5寸我都會買..
因為搵緊6.5寸既手機買.
而家用緊ZF2 laser(6寸),開始滿足唔到我既獸慾.. ...
IGO 發表於 2016-11-14 21:26

米max,mix可以滿足喇掛

米max,mix可以滿足喇掛

calvinleeabc 發表於 2016-11-14 21:26

買左MAX了,就係發覺唔係太好多咁,真係同我部6寸差好少架咋..
咪畀左家人,
而家諗緊 X2 . note 8 .....