[操作疑難] HTC係味真係窮到就執 個CS服務垃圾左咁多 登記12+3無左影

月頭豐澤特賣場買左4部HTC 電話
登記哂12+3保養 去到月尾都收唔到電話或短訊通知

打上去問 要我續部讀SN出黎檢查
讀完一部之後 聽電話音樂聽左成5 6分鐘 返黎話登記成功左
之後要我係街讀埋剩返3部出黎

我心諗你都癡既 講登記電話又檢查唔到 每部SN又要檢查成5 6分鐘

問佢 買左幾年HTC 電話 以往都有人會打黎話登記成功
打唔通都會SEND 個短訊黎 咩電話打唔通 12+3已經登記成功左咁上下

死同我嘈HTC 咁多年都唔會SEND 短訊比人
叫我遂部SN 讀出黎對

之後廢鬼事煩收線算
連個客重清楚過佢 公司以前有咩服務

又要貪平又要嫌我係CS都唔理你

又要貪平又要嫌
calvinleeabc 發表於 2016-11-30 20:09

呻下唔比咩 登記完保養無左影

呻下唔比咩 登記完保養無左影
lkh_214 發表於 2016-11-30 20:10

有小小骨氣就唔會help啦,爛米CS都好過佢

有小小骨氣就唔會help啦,爛米CS都好過佢
calvinleeabc 發表於 2016-11-30 20:15

拿 M7 E8果期我都重一出即買
之後佢唔知發咩神經 貴到HELP唔落又用mtk cut nfc 先轉會渣

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

月頭豐澤特賣場買左4部HTC 電話
登記哂12+3保養 去到月尾都收唔到電話或短訊通知

打上去問 要我續部讀SN出 ...
lkh_214 發表於 2016-11-30 20:08

我之前send email
一日後就收到,confirm左有。
唔覺得差

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android

唔會啊,不知幾好服務,預約除左網上,打去CS佢都可幫你約。

10仔個耳機有問題,上CS一講單都唔洗就換個新既比我,暫時都好滿意佢地既服務

我之前send email
一日後就收到,confirm左有。
唔覺得差  

via HKEPC Ionic Reader  ...
manfans 發表於 2016-11-30 23:10

依架電郵又唔send黎 又唔打電話黎 又唔send短訊黎
個職員重要死同我拗 咁多年htc都唔會電郵或短訊通知個客 佢地電腦會有記錄喎
htc係咪窮到請人通知個客保養登記成功都無錢咁折墮

睇唔到有咩問題,大如信興一樣無聲無氣..

調轉頭,收唔到俾咪你打錯電話號?

睇唔到有咩問題,大如信興一樣無聲無氣..

調轉頭,收唔到俾咪你打錯電話號? ...
DGCNYO 發表於 2016-12-1 01:19

緊係無打錯 要登記4部機
一早打哂落記事簿 無問題先copy貼上