港版 HUAWEI 華為 Mediapad X2入尼

有冇朋友收到香港LC209B202更新??? 如果有/冇都回復一下...
我仲未收到,我見收人話收到更新,所以問下
利申:我仲係GEM-702LV100R001C209B006

未有更新。
另外,是否要插入sim卡才會有更新?
我當平板用,去旅行才插。

我都想知, 因為我想UPDATE去到ANDROID 6

刷陸版ROM, 己升到B212

行貨

從未見過有更新!

等我答你,我Android 6左好耐,雙click開Mon都有埋
一個月前行貨去代理升B202.
上星期OTA收到B203
GEM-702LC209B203

等我答你,我Android 6左好耐,雙click開Mon都有埋
GEM-702L ...
aumeilo 發表於 2016-12-2 16:39

我剛剛去台灣華為網DOWNLOAD佐MediaPad X2 軟體(GEM-702L, C158B202, 中華電信SIM碼重複登入問題解決軟體正式版本), 而家初步都WORK

http://consumer.huawei.com/tw/ta ... /mediapad-x2-tw.htm

港行用緊台板6.0,  無理更新好耐

港行用緊台板6.0,  無理更新好耐
lockon 發表於 2016-12-2 17:00

用落都幾順.... 暫時玩到PKM等

GEM-702L ...
aumeilo 發表於 2016-12-2 16:39

GEM-702LC209B203