[操作疑難] Note 4 自動開機

在 Galaxy Note 4 updated to 6.0.1 之後, 每次充到 100% 電後都會自動開機, 請問有冇得 disable佢?

try recovery mode wipe clear partition caches

單卡定雙卡版,我用雙卡版升左無呢個情況

單卡定雙卡版,我用雙卡版升左無呢個情況
Ronaldino 發表於 2016-12-6 19:57

Dual sim 6.0 喇???

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android

我之前5.0成日都用用下就restart...
不過up左6.0, 再wipe左, 暫時好似都okay

up左兩日 整體順左 反應快左好多 電就無乜分別

升左順暢左, 電感覺省左, 比之前用得耐左
最重要可以將microsd裝app, 已不用怕無位用
之前雙咭得個16gb真係殺人, 明明部機仲有心有力但就唔夠空間
樓主應該要雙wipe下, 我充到100%都唔會restart
反而想問可唔可以重新開機都用指紋而唔洗入密碼?

升左順暢左, 電感覺省左, 比之前用得耐左
最重要可以將microsd裝app, 已不用怕無位用
之前雙咭得個16gb真係 ...
grxgr 發表於 2016-12-7 09:19

最重要可以將microsd裝app <-- 點樣做到??

最重要可以將microsd裝app
chungjai 發表於 2016-12-7 12:01

https://www.xda-developers.com/e ... axy-s7-and-s7-edge/
自有空間後狂裝GAME, NOTE4正式成為神機~~~
P.S.我張64GB咭分左一半做系統, 一半當翻外置空間
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊