仲有咩機可用大卡,求推介~

各位師兄,想問一下而家仲有咩機可用大卡,請推介一下俾小弟~

Sorry, 以下係 Micro SIM 的

紅米 Note 4
三星 On8 (得水貨)
Asus Zenfone 3 5.2"/5.5"

舊少少(應該得返貨尾)
紅米 Note 3
三星 J1, J5, J7(/2016)

再舊d
LG G4
三星 Note 4, S5 (重有得賣的話……)

Sony 同 HTC 無出好耐

唔該師兄,今晚出去搵下呢d款~
張大陸卡唔捨得剪,所以迫住搵大卡機。

大咭係指 Mini SIM、Micro SIM、定Nona SIM?

大咭係指 Mini SIM、Micro SIM、定Nona SIM?
控制 發表於 2016-12-9 10:07

成張Sim card

via HKEPC Reader for Android

成張 Credit Card Size Simm

Moto Startac year

成張入
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

紅米 Note 4
三星 On8 (得水貨)
Asus Zenfone 3 5.2"/5.5"

舊少少(應該得返貨尾)
紅米 Note 3
三星 J1, J5 ...
slt 發表於 2016-12-9 09:41

紅米 Note 4用唔到大卡,係Note4G先用到

唔該師兄,今晚出去搵下呢d款~
張大陸卡唔捨得剪,所以迫住搵大卡機。
ginging852 發表於 2016-12-9 09:55

平收2手紅米1, 紅米Note1

我識得分 mini sim 同 micro sim,只係斷估樓主唔係問 Mini sim

紅米 1 用 Mini Sim,我有一部,不過無諗住賣 (紅米 1S 都係用 Mini Sim?)