三星真係好錫台灣人....

S7e 64GB版即日上市,NT25900
同鋼琴黑128比相差NT2000

S7e 64GB版即日上市,NT25900
同鋼琴黑128比相差NT2000
cpk 發表於 2016-12-20 00:49

3★由開始到現在都係搵香港人笨

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android

人地台灣有良好的貨物監察制度,我哋香港消委會係口水戰士

睇多d mobile01...佢地都成日鬧到d韓廠粗口連天

另外有時我地開價平d

不過點計都一定係手機本身自己國家最著數更新最多最快

睇多d mobile01...佢地都成日鬧到d韓廠粗口連天

另外有時我地開價平d

不過點計都一定係手機本身自己國家 ...
epidauros 發表於 2016-12-20 09:34

當年三星搵人唱衰HTC同佢地好大仇口

吾係呀,s7出時三星都好錫香港人....

人地台灣有良好的貨物監察制度,我哋香港消委會係口水戰士
hookcele 發表於 2016-12-20 09:09

呢D就係民主國家的優點。

呢D就係民主國家的優點。
goalsp 發表於 2016-12-20 09:46

人地連食物檢查都快過人,話就話香港檢查嚴,其實有事食左落肚都唔知,成日都係台灣搵到先到香港下架

人地連食物檢查都快過人,話就話香港檢查嚴,其實有事食左落肚都唔知,成日都係台灣搵到先到香港下架 ...
indyyeung 發表於 2016-12-20 10:19

台灣食品安全唔係你想像中咁好

你search台灣黑心食品,仲衰過大規模過香港。

度度都有衰野,有時隔離飯香好易有錯覺。

當年三星搵人唱衰HTC同佢地好大仇口
gundamdxhk 發表於 2016-12-20 09:38

正解, 好多台灣人好憎泡菜國, 所以佢地先要刻意討好佢地