今日開箱見到係B109SP1版本,可以吾使退
小林尊 發表於 2016-11-17 14:02

即係最新版已經加返GMS?
定還是厘個係舊版?

即係最新版已經加返GMS?
定還是厘個係舊版?
akitohk 發表於 2016-11-17 15:29

呢個個初始版本,b115同b125都冇google框架

點解唔等港行? 就算國行突然用得返, 但唔知佢幾時又會關過.

禁Ching短時間都唔好OTA升級啦,分享多的用後感。

via HKEPC Reader for Android
andypson 發表於 2016-11-17 15:21

機係深圳朋友代收,叫佢開箱幫我睇下係咩版本先,如果係b115就吾使走一轉即退算數,而家知係舊版本今晚上去攞機,順便請朋友食飯

我中午都過京東自提點拿機,見物流二日都無動靜,想退都要拿機去退,去到點知幾十個袋亂放,比code都揾成20分鐘,終於自己幫手揾到。心諗我自己去拿京東物流可能擺多幾日先送到貨。算,拿返屋企玩幾日再決定退唔退,好在都係舊版本,用得谷歌。暫時用舊華為快充顯示到快充。

點解唔等港行? 就算國行突然用得返, 但唔知佢幾時又會關過.
epidauros 發表於 2016-11-17 15:37

貪國行多update...a

回覆 610# wingkps2

香港班人只會幫廠賣廣告
留意下某日本品牌成日賣

回覆 627# danny839

我只會講中肯既野.唔會幫邊一面.正如我依家都冇用SONY.好就好,唔好就唔好.
只係太多大陸機既宣傳.令我好抗拒.

留意下mobile01既mate9用左2000萬像影
如果用1200萬會好好多

[quote]其實先去apkmirror到找個framework=7.0的去裝上去,再加裝google同play store,有冇問題? ...
cpk 發表於 2016-11-17 15:04 [/quote花粉有人試過係吾work,會閃退