[操作疑難] 小米Mix 128G/4G版本,已經有Play商店,是否改過ROM來呢?

終於買到了我好想買的小米Mix了,買了128G/4G版本,買時個ROM已經有Play商店,試過將手機重設個Play商店仲係度,是否改過ROM來呢?
6.4寸屏幕,不過體積只比Note5大些小,真的很順冇lag機,又有指紋識別和NFC功能,由於聽筒聲是以震動傳入耳,所以是沒有聽筒孔的,傳出來的聲音比想像中更好和大聲,好開心呀!????????
遲啲將塊膠mon貼撕走後更好看。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

how much ?
小花猫 發表於 2017-1-3 21:40

$4300

我果部6+256無喎!同埋國行無可能有Google play

我果部6+256無喎!同埋國行無可能有Google play
mn1457 發表於 2017-1-3 21:56

我買嗰時都呆咗一陣,  都好唔洗再裝,
點知返嚟發覺當進入簡訊時出現錯誤,入唔到, 唯有重設手機, 之後正常返, 不過個Play商店仲係度喎!
我想知是否被人改過個ROM呢?

終於買到了我好想買的小米Min了,買了128G/4G版本,買時個ROM已經有Play商店,試過將手機重設個Play商店仲係 ...
手電皇 發表於 2017-1-3 21:37

小米Min係咪小米Max既相反?
MIX係將兩個MIX埋

小米Min係咪小米Max既相反?
MIX係將兩個MIX埋
edenli 發表於 2017-1-3 22:07

打錯字啫,已經更正了,謝謝!

我買嗰時都呆咗一陣,  都好唔洗再裝,
點知返嚟發覺當進入簡訊時出現錯誤,入唔到, 唯有重設手機, 之後正常 ...
手電皇 發表於 2017-1-3 10:06 PM

似係。不過今星期美國會發報白色mix.到時會有正式國際版。

via HKEPC Reader for Android

似係。不過今星期美國會發報白色mix.到時會有正式國際版。

via HKEPC Reader for Android ...
stephen1029dog 發表於 2017-1-3 22:28

哦!
咁到時再諗諗刷唔刷佢。

靚價,邊度買?