爆左mon !求助

Samsung mega 爆左mon,解唔到鎖
只求backup返d細路仔相,有冇高手幫忙 xx(

OTG USB mouse

Samsung mega 爆左mon,解唔到鎖
只求backup返d細路仔相,有冇高手幫忙 xx(
keithlyc 發表於 2017-1-10 01:04

直接用 micro USB 線插手機及電腦, 唔知咁樣可唔可以拎返啲手機內啲相呢?

回覆 3# sonycliepda

要先解鎖,然後先可以access到

Once 發表於 2017-1-10 01:10

一樣唔得

假如唔怕拆爛部機可以上youtube跟住拆機片自己換mon
https://www.youtube.com/watch?v=Jj5gSqui4NI

mon可以上淘寶search「Galaxy Mega屏幕总成 液晶总成」

Once 發表於 2017-1-10 01:10 AM

爆芒解鎖救星

Once 發表於 2017-1-10 01:10

唔解鎖點用?

唔解鎖點用?
CHK 發表於 2017-1-11 09:21

乜*** 要unlock 先用到咁低能?
我以前部山寨Tablet 裂左觸控直接插OTG 解鎖
咁嘅話樓主要換左先

乜*** 要unlock 先用到咁低能?
我以前部山寨Tablet 裂左觸控直接插OTG 解鎖
咁嘅話樓主要換左先 ...
Once 發表於 2017-1-11 09:24

有啲***機直頭唔支援OTG,SOFTWARE disabled話姐hardware唔支援。例如entry level *** 機software唔支援haptic feedback,但vibrator exist. so not a hardware limitation.

via HKEPC Reader for Android