嚟緊有咩新嘅5.5" mon 入門機出?

新年想送部比個阿姨當小禮物。我諗都係$1500左右既機吧。
小米係唔係就出Snap dragon嘅note 4X,一話有其他機可以考慮?
佢用開舊嘅紅米,我諗佢唔介意國產機吧。我諗過mon 靚, 順暢同相機唔太差就可以。

非國產嘅都係得zenfone 3 5.5", 我有部做緊副機,唔太差嘅,而家好似做緊1999左右, 但都係1500蚊嘅機優先考慮, 唔想送太貴。

唔該。

小米的max 但Mon 比較大
㷛劇岩

呢個價位而又唔介意大陸機,大概買 note4x 就最抵... 啊... 紅米 note4x 好似未有價喎..不過掛得紅米個名應該唔會太貴

小米係唔係就出Snap dragon嘅note 4X,一話有其他 ...
bbsen 發表於 2017-1-10 03:30 AM

4x似新年後先有。
現時應該紅note4.
Zf3 整體會好d.

via HKEPC Reader for Android

小米的max 但Mon 比較大
㷛劇岩
free3sky 發表於 2017-1-10 06:55

人地要5.5,咁都去水人買小米max

小米係唔係就出Snap dragon嘅note 4X,一話有其他 ...
bbsen 發表於 2017-1-10 03:30 AM

紅米note3好過note4

謝謝各位師兄。

見有d用家講note 4問題多,可能係MTK問題。
Max大部咗d, 4X可能好d, 不過新年後出....
仲想新年送比佢添。

諗諗先

redmi note 4X 比 4 .... 比較 ??? CPU only ???

redmi note 4X 比 4 .... 比較 ??? CPU only ???
funfunfunfunfun 發表於 2017-1-10 22:24

聽講M記CPU唔太好, 4X版用返Q記

回復 1 #bbsen

Nokia 6