請問知唔知C9 pro有冇按鍵震動?

有冇人玩過C9 pro, 知唔知有冇呢個功能?  因為我知C7係冇按鍵震動的, 即係按下面recent apps同back按鍵識得震動

呢D我覺得係基本到冇得再基本既功能, 真係唔明點解C7同C5會冇呢樣野

有冇人玩過C9 pro, 知唔知有冇呢個功能?  因為我知C7係冇按鍵震動的, 即係按下面recent apps同back按鍵識得 ...
jso77 發表於 2017-1-10 10:21

點解你要震呢?好多人都唔鐘意囉!

via HKEPC Ionic Reader v1.5.1 - Android

點解你要震呢?好多人都唔鐘意囉!

via HKEPC Ionic Reader v1.5.1 - Android
mcflurry 發表於 2017-1-10 10:33

點解你問得咁搞笑?  就算全世界既人都唔鐘意震, 我就唔可以鐘意嗎?   咁個人既野都要問?

點解你問得咁搞笑?  就算全世界既人都唔鐘意震, 我就唔可以鐘意嗎?   咁個人既野都要問? ...
jso77 發表於 2017-1-10 10:36

咁你明知三星C系冇得震,問你問泥做咩呢?你咪去揀部識震嘅機囉。

咁你明知三星C系冇得震,問你問泥做咩呢?你咪去揀部識震嘅機囉。

via HKEPC Ionic Reader v1.5.1 ...
mcflurry 發表於 2017-1-10 10:38

咩叫明知?  C7冇呢個功能代表C9 pro肯定冇?  未玩過點知? C7冇三卡咁點解C9 pro有呢?

回覆 5# jso77

你唔講都唔知c7冇得震,會唔會在設定會有呢?

未用過C7, 但會不會開了Saving Battery之類 所以冇震 ?

回覆  jso77

你唔講都唔知c7冇得震,會唔會在設定會有呢?
speed 發表於 2017-1-10 10:52

唔會!  C7肯定係冇呢個功能!  雖然我都覺得好驚訝! 連最基本既功能都冇!

Manual p.112 話有...

其實 C9 同 C7 有好多不同...
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Manual p.112 話有...

其實 C9 同 C7 有好多不同...
A_C 發表於 2017-1-10 11:33

咁睇來應該有呢個功能喎, 唔該晒!