2千蚊留下既手機選擇

買比老豆
睇黎睇去大牌D spec真係唔掂 最後係咪都係紅米note3比較好? 但係有D舊 note4又用廢U, note4x又唔知幾時出

你老豆有冇咩要求先

Note3喇, 雖然係舊少少, 但減左價喇, 以前賣1499, 依家賣1299, 抵喇!

Note3喇, 雖然係舊少少, 但減左價喇, 以前賣1499, 依家賣1299, 抵喇!
nnd 發表於 2017-1-15 12:06

未知邊度仲有黑色賣?

via HKEPC Ionic Reader v1.5.1 - iPhone

未知邊度仲有黑色賣?

via HKEPC Ionic Reader v1.5.1 - iPhone
YCW1402 發表於 2017-1-15 12:10

難, 應該唔會再生產黑色~
你買金色, 加返個套再淘返個全屏黑色既鋼化膜一樣姐
https://detail.tmall.com/item.ht ... cb08d6c9f831ed65ca0

可惜note 3 得32 g.. 我都係note3 ,同note4 中間諗左好耐。。。

買比老豆
睇黎睇去大牌D spec真係唔掂 最後係咪都係紅米note3比較好? 但係有D舊 note4又用廢U, note4x又唔 ...
然仔 發表於 2017-1-15 11:48 AM

睇你買唔買水貨,zuk, le pro3 都ok.

via HKEPC Reader for Android

可惜note 3 得32 g.. 我都係note3 ,同note4 中間諗左好耐。。。
sta 發表於 2017-1-15 14:35

32GB夠喇!
千其唔好買note4, 聽人講MTK CPU好伏, 又廢又晒電

小米max 64GB