中移出LG V20, 小心

剛分別去左3間中移問, 上台出LG V20會有咩送
一間只有充電套裝
另外兩間係送套同貼,
無間係送齊3樣. (應該是他們收起左)
返到屋企再上去chat, 又係講廢話
唔咪有時要返內地, 都唔會出佢果個中港台澳plan. 成日收唔到.
坐車, 一程斷幾次
百記出機, 3樣有齊

以下係同佢chat的內容

•        客戶服務專員ZZZZZZ正在為你服務
•        您好, 歡迎使用中移即時CHAT,請問有咩可以幫到您?
•        客戶17:29:58
買LG V20 是否有 保護貼, LG 原廠充電套裝, 智能保護套送. 是LG 送出的
•        客戶服務專員XXXXXXX17:30:26
•        送Smart Cover Case 智能保護套
•        送 LG V20 充電套裝 (價值$298)
•        送玻璃螢幕保護貼
所有禮品均先到先得, 送完即止
•        客戶17:30:53
邊間門市有? 查到嗎?
•        客戶服務專員XXXXXXX17:31:33
沒有此資料查詢,需要以客人到店實際的庫存為準.
•        客戶17:31:36
因剛去上水, 但他們話只有其中一件贈品
•        客戶服務專員XXXXXXX17:32:11
明白.關於禮品資源庫存,我們都沒有資料查詢的.需要以門市為準.謝謝.
•        客戶17:32:33
其實是否你們收起了贈品. 問左幾間門市. 答案都不一樣
•        客戶服務專員XXXXXXX17:33:39
由於贈送的禮品,每個客人所選擇都有機會唔一樣,并非手機標配類,所以每間門市現貨確實會存在區別.
•        客戶17:35:13
但物品不是由中國移動送出. 係由LG 送出. 一係就有, 一係就無. 为何有A物品, 就無B 物品.
•        客戶服務專員XXXXXXX17:35:52
抱歉.所有禮品均先到先得, 送完即止.
•        客戶17:36:29
由於贈送的禮品,每個客人所選擇都有機會唔一樣,并非手機標配類. 係由代理送出, 何會不一樣? 抽奬就話有分別
•        客戶服務專員XXXXXXX17:37:12
每類禮品推廣時間都不一樣,所有禮品均先到先得, 送完即止.
•        客戶服務專員XXXXXXX17:37:44
都需要以門市為準的.謝謝.
•        客戶17:38:35
呢個禮品推廣時間是一樣的. LG 智能手機「享樂.賞樂」冬日優惠 (“推廣活動”) - 凡於 2017 年 1 月 1 日至 1 月 31 日 期間在參與商戶購買以下指定 LG 香港原裝行貨手機*,即可獲贈相
•        客戶服務專員XXXXXXX17:39:54
請稍等,查詢中
•        客戶服務專員XXXXXXX17:42:06
正在查詢中,請稍等。
•        ###如仍未能收到您的回覆,本次對話將會於兩分鐘後自動中斷。如果您再有其他查詢,歡迎隨時聯絡我們,我們非常樂意為您服務。
•        客戶17:44:05
???
•        客戶17:47:11
仲未查到?
---------------------客覆都下線--------------------------------------------------------------

睇成中出LG V20.......

睇成中出LG V20.......
danteng 發表於 2017-1-15 18:04

me2

咩叫?
"睇成中出LG V20"

先到先得,送完即止.........
其實除左充電套裝外其他都可以冇
出機就集中問有冇充電套裝送就夠了

其實大鋪度度都送齊配件.

百記用卡等於 92 折, 5398 * 0.92 = 4966.

百記送多一張 64G micro sd 及 usb 轉插.

齋拎第一日官方訂價去扮益用戶, 中移動收得.

咩叫?
"睇成中出LG V20"
CTM833 發表於 2017-1-15 18:46

第一眼睇個標題以為係"中出LG V20"

可能我比較早 , 我有齊曬三樣嘢 , 其實最緊要係電池套裝 , 保護貼同手機套都係cheap嘢....

有乜問題? 送晒就冇. 人地講到明送D咩, 明賣明買. 你有權選擇唔幫襯.

除非人仔台答應你送三樣, 但最後反悔

有乜問題? 送晒就冇. 人地講到明送D咩, 明賣明買. 你有權選擇唔幫襯.

除非人仔台答應你送三樣, 但最後反 ...
louisfly 發表於 2017-1-15 10:41 PM

你去LG 度睇吓先啦. 個問題唔咪中移送, 係LG送的. 你見到個"及"字嗎?
係LG 買機就有, 先到先得係啱. 但一係有一係無.
唔咪送啲唔送啲Lor

【LG V20「享樂.賞樂」冬日優惠】
把握時機,新年換新機,因為…… 我哋有嘢送!由即日起至 2017 年 1 月 31 日,喺指定特約商戶購買 LG V20 香港原裝行貨手機,我哋就送你 LG 原廠充電套裝同智能保護套一個!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊