刪貼 - 唔玩呢度了. 大家加油

刪貼 - 唔玩了.   大家加油

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

嘩.....多謝師兄分享, 好詳細, 岩先睇完隔嚟, 抽到應一應XDD

LG 個輸入法有無倉頡英文混打? 唔想轉黎轉去~

話mon滑得滯打唔到字真係第一次聽

Cheap cheap 大陸機都唔會啦

定係某某隻手指有事呀

LG 個輸入法有無倉頡英文混打? 唔想轉黎轉去~
0kcal 發表於 2017-1-18 13:15

咩叫倉頡英文混打?

佢有一粒制, 禁一下轉英文, 再禁一下轉倉頡/速成咁

嘩.....多謝師兄分享, 好詳細, 岩先睇完隔嚟, 抽到應一應XDD
MattyDoto 發表於 2017-1-18 13:15

多謝捧場

有D咩想測試我盡量試下

定係某某隻手指有事呀:dev ...
kawing 發表於 2017-1-18 13:16

用套打真軍真係第一次聽

回覆 6# epidauros

一個畫面打晒中英文.. 打倉頡碼就選中文字, 打ENGLISH 就選個英文...
唔洗轉方便D (係得香港人咁怪同時用兩種文字)

定係某某隻手指有事呀:dev ...
kawing 發表於 2017-1-18 13:16

我唔准你咁話手指發育異常既人架

呢樣野各有喜好啦. 不過認真講swipe我覺得罪大果個prediction做得準D. 之前罪大求其劃都認到. 呢個v20要劃得準少少. 唔知佢係咪有learning system响裡面會越做越好.