[操作疑難] 即日買左紅米手機3s, 番到屋企已經發現相機用唔到

如題, (如下圖)  已經update最新版, 重新開過部機都唔得
應該係要點整定要番廠 ?
7日內係未1換1 ?

同埋, 用wifi睇mytv 好lag
係廣告就好lag, 睇劇又冇咩野, 點解 ?
wifi係冇問題, 用iphone睇2樣都好順
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

有保仲唔即去換?

via HKEPC Reader for Android

我部紅米note3過咗10日先開, 發現冇咗下低三個掣嘅燈, 佢都可以換部全新畀我.

如題, (如下圖)  已經update最新版, 重新開過部機都唔得
7日內係未1換1 ?

同埋,  ...
ken2142 發表於 2017-1-28 03:09

你係咪港行? 更新到最新版未?
紅米3S用高通430, 高通4系CPU睇Mytv直播質素只可以較中, 睇點播可以較高, 但中途播廣告d廣告會LAG!
因為個GPU太廢, 唔信你可以Down個安兔兔評測, 3D個部份得千零分!
高通要6系同8系CPU睇Mytv先暢通無阻!

7日內係未1換1 ?

同埋,  ...
ken2142 發表於 2017-1-28 03:09

師兄...試下回覆原廠一次睇下得唔得
如唔得就囉返去換..7日內

你係咪港行? 更新到最新版未?
紅米3S用高通430, 高通4系CPU睇Mytv直播質素只可以較中, 睇點播可以較高, 但 ...
nnd 發表於 2017-1-28 11:18

mtk x10廢u睇mytv都好順。

mtk x10廢u睇mytv都好順。

topwai~威威 發表於 2017-1-28 20:01

多工廢姐, 但都算係舊旗艦CPU, GPU點都勁過高通4系喇~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

但睇廣告lag係咩問題?
因為我驚遲d到睇劇lag

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽