輕 細 android 機, 有無好介紹???

2000蚊內, 行機, 國產機, 都可以, 最好影相都靚, 主要跑步時帶住, 有需要就可以用,

輕 細,  有無好介紹???
最好 4.7寸左右,  ........

回覆 1# ric

●求電話介紹時,請清楚說明預算(e.g.$5200內),呎吋(e.g.5.2"),用途(e.g.遊戲、睇戲、上網、煲電話粥、聽歌、影相),對不同牌子手機嘅偏好(e.g.日本機、台灣機,國產機,韓國機等),否則在通知後不作修改嘅1天內將會被鎖上

thx

X Compact,ZUK Z2,紅米4

回覆  ric

●求電話介紹時,請清楚說明預算(e.g.$5200內),呎吋(e.g.5.2"),用途(e.g.遊戲、睇戲、上網、 ...
chromechan 發表於 2017-2-3 23:01

謝謝提醒.

我想搵部5吋雙卡, 都搵唔到, 除左大陸機

回覆 5# davegg

Xperia X Performance 啱啱好5"雙卡

我想搵部5吋雙卡, 都搵唔到, 除左大陸機
davegg 發表於 2017-2-3 23:21

我念緊轉會生果, 可以用4寸機.

lg lte 3

幾年前用過

2000蚊內, 行機, 國產機, 都可以, 最好影相都靚, 主要跑步時帶住, 有需要就可以用,

輕 細,  有無好介紹??? ...
ric 發表於 3/2/2017 22:35

小米5
129g

唔知有冇人用過oneplus x,部機幾靚,又唔係幾貴,不過唔知邊度仲有得買
ps:我買美版,所以冇留意有冇出行貨
via HKEPC Reader for Android