[操作疑難] 想問一下大屏機中邊部影相最好?

各位師兄. 如題.
有人介紹我買 小米MAX, 話大屏機中最抵. 對嗎?
定係再一年前的 P8 MAX 影得好啲?
仲有有其他選擇? 謝謝!

小米Max影相唔多掂,Mate 9會比較好(不過貴)

小米Max影相唔多掂,Mate 9會比較好(不過貴)
leave 發表於 2017-2-9 09:44

有無啲係2000元或以下的? 6寸屏或以上.
謝謝~

有無啲係2000元或以下的? 6寸屏或以上.
謝謝~
e-ghost 發表於 2017-2-9 10:01 AM

Meizu m3 max. 影相會好D,但cpu就降級。
2500左右睇下華為note8.

via HKEPC Reader for Android

Meizu m3 note. 影相會好D,但cpu就降級。
2500左右睇下華為note8.

via HKEPC Reader for Android ...
stephen1029dog 發表於 2017-2-9 10:08

Meizu m3 note 係咪個屏只得 5.5 寸的?

咁樣, 2000元以下的巨屏手機中影相最好的會唔會係 15年的 華為 P8max?

LG V10

Meizu m3 note 係咪個屏只得 5.5 寸的?
e-ghost 發表於 2017-2-9 10:43 AM

Sorry 係m3 max 6”mon

華為Honor Note 8 4G RAM, 32G ROM, around HKD2600

Sorry 係m3 max 6”mon

stephen1029dog 發表於 2017-2-9 11:03

呵呵~ Thanks!
咁 哩部魅藍MAX 同 Samsung Note4 比邊部影相好啲?