[操作疑難] 問意見:紅米4X定紅米4高配

三月中返港,想買小米625手機。而家可以叫朋友幫淘4X,但我想要國際Rom,甘係唔係好麻煩?要解鎖,要特別線。
如果到時係福仁買,係咪會幫裝國際Rom?福仁而家係咪得4高配?福仁賣果D係咪全網通?因為我需要LTE2600band, 驚唔係全網通會冇咗。
唔好意思,因為朋友唔識,所以呢度問下先做決定。多謝各位CHing  

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - Android

你不如去小米深圳店買(如果有貨), 佢果邊如果有國際ROM 可以幫手線刷,印度出左應該有。

你不如去小米深圳店買(如果有貨), 佢果邊如果有國際ROM 可以幫手線刷,印度出左應該有。 ...
getronics 發表於 2017-2-15 13:35

我都想,但係冇回鄉證,又申請唔切。

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - Android

三月中返港,想買小米625手機。而家可以叫朋友幫淘4X,但我想要國際Rom,甘係唔係好麻煩?要解鎖,要特別線。 ...
daydream 發表於 2017-2-15 01:21 PM

到時先算,3月中有機會有港行。

via HKEPC Reader for Android

我都想,但係冇回鄉證,又申請唔切。

daydream 發表於 2017-2-15 01:43 PM

你朋友有未得囉。

到時先算,3月中有機會有港行。

stephen1029dog 發表於 2017-2-15 13:46

我都想,見而家4高配都未有行。我諗都冇乜機會。

有無諗過揀其他model, 冇AC,QC限流(11W).

你朋友有未得囉。

stephen1029dog 發表於 2017-2-15 13:47

佢唔番深圳,我唔好意思叫人特登同我做。

有無諗過揀其他model, 冇AC,QC限流(11W).
getronics 發表於 2017-2-15 14:02

例如?諗住夠新,625又慳電。仲有更好選擇?

你不如去小米深圳店買(如果有貨), 佢果邊如果有國際ROM 可以幫手線刷,印度出左應該有。 ...
getronics 發表於 2017-2-15 13:35

小米深圳唔係無官方實體店咩?

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone