姪仔亂按手機開機密碼

其實早段時間我問過同樣問題的,可能我表達得唔好,簡單講多次,老爸買了部 行貨meizu note 3,被姪仔亂按手機開機密碼解唔到鎖,我知最簡單可以到代理攪, 但里面照片同短片,一洗機就乜都無晒

之前個帖
求救,姪仔亂按手機開機密碼

之前有Ching留過言,可惜遲左睇唔到
依家想問有乜辦法返解鎖或取回D照片同短片
自問自答:
1.無方法, 上代理攪, 等洗機
2.有可能的方法,逐個密碼試, 在可能範圍內試到天荒地老(有無軟件可以俾幾個數字或字母,自動組合某特訂字數的結果)
3.無上述軟件,死心去返1.
4.上述軟件在此不可討論
5.其他, 請各位Ching補充

其實早段時間我問過同樣問題的,可能我表達得唔好,簡單講多次,老爸買了部 行貨meizu note 3,被姪仔亂按 ...
ckh116 發表於 2017-2-23 00:03

谷歌搜一搜,話官網可登入,輸入搏定手機號碼可轉密碼,會唔會洗機你自己睇下。

撞有排撞,過百萬個可能。

其實早段時間我問過同樣問題的,可能我表達得唔好,簡單講多次,老爸買了部 行貨meizu note 3,被姪仔亂按 ...
ckh116 發表於 2017-2-23 00:03

usb駁電腦會唔會連到入去抄files?

回覆 1# ckh116

你唔係話可以用指紋解鎖咩?

回覆  ckh116

你唔係話可以用指紋解鎖咩?
chromechan 發表於 2017-2-23 00:10

佢話上一次係指紋

今次密碼

回覆 5# Timooo

但係佢之前話『十隻手指試幾下就解左鎖』,點解唔喺解鎖之後抄走啲file,然後去代解鎖呢?

回覆  Timooo

但係佢之前話『十隻手指試幾下就解左鎖』,點解唔喺解鎖之後抄走啲file,然後去代理解數呢 ...
chromechan 發表於 2017-2-23 00:14

“之前已試過被姪仔亂攪開了指紋鎖” 係上次既事

今次比人改密碼

回覆 7# Timooo

都係相隔1日喎,點會係另一單呀

同埋如果唔知密碼,基本上係可以同資料講bye bye

“之前已試過被姪仔亂攪開了指紋鎖” 係上次既事

今次比人改密碼
Timooo 發表於 2017-2-23 00:15

其實個姪仔冇理由唔知密碼,因為設定時一定要入兩次相同密碼,唔開返唔好俾飯佢食。

谷歌搜一搜,話官網可登入,輸入搏定手機號碼可轉密碼,會唔會洗機你自己睇下。

撞有排撞,過百萬個可能 ...
buynaka 發表於 2017-2-23 00:09

android device manager
其實可以用呢個搏吓,大陸牌子唔一定可以