今年MWC,真係俾三星同高通玩死

如果GS8唔拖,如果高通唔俾三星獨攬三個月,個場會精彩好多
結果,俾得你睇嘅,一係用舊U,一係要拖到下半年先出,喜歡換機的又要身痕一段長時間

如果GS8唔拖,如果高通唔俾三星獨攬三個月,個場會精彩好多
結果,俾得你睇嘅,一係用舊U,一係要拖到下半 ...
cpk 發表於 2017-3-3 11:19

sony旗艦用835唔係都係同期出?

回覆 2# Timooo
俾你地睇咗先
6至7月

回覆  Timooo
俾你地睇咗先
6至7月
cpk 發表於 2017-3-3 11:23

news寫late spring即係6月, 都係差少少啫~

人地講到明係6至7月, 依家先3月, 差個3-4個月都叫差少少,
咁, 6-7月, 差個3-4個月, 不如等10-11年尾新機可能仲多

變左上半年無機玩
跟住下半年等個令月又有新野

via HKEPC Reader for Android

人地講到明係6至7月, 依家先3月, 差個3-4個月都叫差少少,
咁, 6-7月, 差個3-4個月, 不如等10-11年尾新機可 ...
校草 發表於 2017-3-3 11:44

而家講緊*** s8出都係4月頭公佈4月尾開始賣, 即係同六月差好多?

值得等835 手機,而家買好笨

而家講緊*** s8出都係4月頭公佈4月尾開始賣, 即係同六月差好多?
Timooo 發表於 2017-3-3 11:47

S8定左3月29公布

回覆  Timooo
俾你地睇咗先
6至7月
cpk 發表於 2017-3-3 11:23

春季尾係5月喎 6月已經踏入夏天囉喎~ 不過重點係 Qualcomm唔分配好份量各品牌 陣間泡菜又玩反骨用自己CPU 到頭來死嘅係佢自己