想買2500樓下電話

對牌子無咩要求既 唔好係伏機同小米就得..
同埋唔會過熱,觸控有問題,試過好多人用呢款死機..etc

唔洗雙卡都得 (不過依家差唔多咩機都係雙卡)
唔洗咩nfc, tethering
唔打機
唔鐘意影相 但希望有需要時影野係清的...
電話32gb都夠了 依家電話16gb都仲有4gb剩
Only上網 同睇youtube
電池量一定要大,eg. 3000
CPU勁d

依家用緊htc desire 820... 用完之後係唔想再用htc機了

唔係好敢買水貨,聽聞都係黑店 但又見幾多人推介水貨 想問有白店嗎 之前幫襯過先達水貨 真係想問候人...

麻煩電話高手,大家幫幫忙! Thx

我暫時諗到呢部
C5 32gb 2180 (中移價)

2500要行貨
Only上網 同睇youtube
又無其他要求
應該好多選擇
無需買C5呢D舊機

Le2 1099
LePro3 1999

mphone 有部電神,樓主可以試下個相機再睇合唔合要求

華為Mate S $2580 @ Fortress

Zenfone 3

mphone 有部電神,樓主可以試下個相機再睇合唔合要求
chue 發表於 2017-3-5 01:13

姐係邊部?

姐係邊部?
tcy1995 發表於 2017-3-5 10:21

牙石全部伏

via HKEPC Reader for Android

Le2 1099
LePro3 1999
calvinleeabc 發表於 2017-3-5 00:52

聽聞le pro3 唔用3.5mm 插播歌 咁咪好麻煩?

聽聞le pro3 唔用3.5mm 插播歌 咁咪好麻煩?
tcy1995 發表於 2017-3-5 10:31

用轉插或藍牙,呢部正野6+64大電仲有lineage 13刷

via HKEPC Reader for Android