[操作疑難] 有冇人清楚小米香港發佈新機安排?

現已知Note4X會在3月14日發佈,有冇可能當日就可以係小米之家買到?因為15号要上機,極需要用新機。唔該CHing

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - Android

現已知Note4X會在3月14日發佈,有冇可能當日就可以係小米之家買到?因為15号要上機,極需要用新機。唔該CHi ...
daydream 發表於 2017-3-7 11:37

小米有試過當日發報就當日有機賣咩?
唔好講發報日有,比你開賣日 可以去小米之家 walkin 買到都唔方係好野

現已知Note4X會在3月14日發佈,有冇可能當日就可以係小米之家買到?因為15号要上機,極需要用新機。唔該CHi ...
daydream 發表於 2017-3-7 11:37

唔係要特別揀顏色嘅, 應該當日就有.

Le2即有

唔係要特別揀顏色嘅, 應該當日就有.
u.c. 發表於 2017-3-7 11:41

係咪去鋪排就得?因為以為香港發佈就會有現貨,大陸有咗好耐,照計都唔會有大陸人淘香港版。

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - Android

根據過往幾次新機開售,你可以在當日喺小米之家買到現貨。

Le2即有
calvinleeabc 發表於 2017-3-7 11:43

我要12号先番到香港。我諗而家Le2都去得八八九九,到時都冇貨啦。

係咪去鋪排就得?因為以為香港發佈就會有現貨,大陸有咗好耐,照計都唔會有大陸人淘香港版。

via  ...
daydream 發表於 2017-3-7 11:45

其實紅米N4X 應該唔會點有人爭, 你係驚咪早D去排囉.
的確係香港行貨發佈同日就會有現貨的.

咩事咁急,舊機呢