(唔知出咩機)v20有冇ching出過事????

岩岩v10死機
但見上網見到v20都好似仲有v10燒左既情況(不過少)
其實好想出G6(18:9mon想玩下)
LG莫非到依家到冇理過理個咁重要既問題?

想出新機
有冇機聽歌音質唔錯???
SONY??
預算:$6500內
呎吋:5.5"-6.0"
用途:聽歌,打機,睇戲,影相
求ching解答
thanks!!!!

回覆 1# spencer2104

求電話介紹時,請清楚說明預算(e.g.$5200內),呎吋(e.g.5.2"),用途(e.g.遊戲、睇戲、上網、煲電話粥、聽歌、影相),對不同牌子手機嘅偏好(e.g.日本機、台灣機,國產機,韓國機等),否則在通知後不作修改嘅1天內將會被鎖上

岩岩v10死機
LG莫非到依家 ...
spencer2104 發表於 2017-3-15 23:23

邊度有燒✓2o?

v20啦,如果純聽歌就推你用onkyo,遲啲有行貨,但粒u就麻麻

via HKEPC Reader for Android

邊度有燒✓2o?
啊甘 發表於 2017-3-16 08:54

V20我睇係台灣人話燒
唔知堅唔堅

真心怕....連續2部機都係咁一年即88
本身用緊既G2堅得..到依家都冇事

onkyo個部好似唔多抵玩

岩岩v10死機
LG莫非到依家 ...
spencer2104 發表於 2017-3-15 11:23 PM

聽歌最好係onkyo cmx1, 之後係v20.g6.
Sony 好小會做得好,因會影響佢入門dap.

V20我睇係台灣人話燒
唔知堅唔堅

真心怕....連續2部機都係咁一年即88
本身用緊既G2堅得..到依家 ...
spencer2104 發表於 2017-3-16 09:13 AM

Onkyo 計用料係低用。
Es9018 c2m x2
Sabre 9601k x2

只係粒U,鏡頭得中階。

回覆 6# stephen1029dog

Sony特登架!?

試過,出機1個月內叉電位出事,過熱有燒焦味,返CS換底板。

回覆 9# 阿Gong

ching講緊v20???