[開箱] 美亞Moto G5+(S625/4/64)集中討論+香港行貨有售(S625/4/32,$2299)

上年我有訂過 美亞 Moto G4 (US$149), 品質不錯, 又有香港既 LTE.
今次佢地又有 Moto G5 Plus Prime exclusive version (US$229US$239.99),
31/3/17 首發並送到轉運, 5/4/17 已經收到貨.

規格: S625, 4GB RAM, 64GB ROM, 5.2" 1080p display,
Android 7.0, single SIM and SD card max 128 GB.
pure Android with FM Radio and Amazon Apps (can be disabled)
No NFC, not dual-sim

去相:

Lenovo...

RAM and ROM 讀寫速度一般

3D Mark:

Geekbench:

日頭相:

夜晚相:

電量圖,低用量夠兩日。

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

一開箱就有垃圾廣告.....
moto個ROM....
怪錯左佢, 原來係個test app

~HKD1700 有 4GB RAM / 64GB ROM 幾抵
只係預裝都唔少垃圾

~HKD1700 有 4GB RAM / 64GB ROM 幾抵
只係預裝都唔少垃圾
Mtube 發表於 2017-4-6 10:04

正面正常返

後面就見人見智

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - Android

RCHK 發表於 2017-4-6 10:06

即係樓主報錯價

即係樓主報錯價
Mtube 發表於 2017-4-6 10:10

可以即用個 USD 60 gift card

即係樓主報錯價
Mtube 發表於 2017-4-6 10:10

已更正. 但我係以 $239.99 買的

呢部機外型OK樣衰

回覆 1# timothychu

有冇多啲測試?例如geekbench,3D mark,相機等
thx