JB 5.0.1 -> JB 5.1.1

想問一個小問題
JB 5.0.1, 跟住裝左一 d JB 先裝到的 app

如果上 5.1.1, 跟住再 JB
咁o個 d JB 先裝到的 app 會唔會要從頭 set 過哂?

例如 d  game 咁.  d save 會唔會冇哂呢?

push~~ 求師兄們解答

TOP

search backup/restore from cydia

TOP