去華強整 IPHONE 3GS 要幾錢?

想去華強整 IPHONE 3GS

因部機都幾多問題,如果起香港整應該好貴

如果返大陸整以下的問題要幾時左右?
1)入左水開唔到機
2)HOME BUTTON 按不到
3)電池老化
如果過千買部新好過`

THANKS CHING

正常一般200元左右。

正常一般200元左右。
大教宗 發表於 2013-6-10 11:18

咁平?123 都係二佰幾>>>???

咁平?123 都係二佰幾>>>???
ppcjacky 發表於 2013-6-10 11:34

你不是說華強北嗎?  無啦啦咩123?

不過價錢都是其次, 主要係識唔識人, 飛來蜢的, 你部機整完, 用下發覺有咩問題就麻煩, 可能成部機同你換晒野。  識人的一般不會亂來, 因為你會追究番佢, 對方都會覺得麻煩, 肓頭烏蠅甘情況等如去先達買整機一樣。

不過價錢都是其次, 主要係識唔識人, 飛來蜢的, 你部機整完, 用下發覺 ...
大教宗 發表於 2013-6-10 11:53

樓主應該係話1,2,3 三項..

樓主應該係話1,2,3 三項..
556556bt 發表於 2013-6-10 12:43

就是全部攪好啦, 整野維修有咩問題都是一次過架啦。

不過價錢都是其次, 主要係識唔識人, 飛來蜢的, 你部機整完, 用下發覺 ...
大教宗 發表於 2013-6-10 11:53

佢講緊point 1,2,3

大教宗 發表於 2013-6-10 12:45

上得去, 佢應該係整晒.. 我諗佢想問整晒三樣係咪200 搞掂je

大教宗 發表於 10-6-2013 12:45

兩舊真係好抵 抵到有d得人驚, 咁第3項換過舊電應該另計吧? 咁會係有咩選擇的?

兩舊真係好抵 抵到有d得人驚, 咁第3項換過舊電應該另計吧? 咁會係有咩選擇的? ...
惡魔城城主 發表於 2013-6-10 13:56

電池只係幾十