今日有冇C兄收到apple 打黎話翻生張單?

今日有冇C兄收到apple 打黎話翻生張單?

前提係......"我冇打過上去翻生....."

鬼佬黎..
冇來電
一黎就話apple 打黎....之後話有good news ....單no. WXXXXXXX ....
叫我 晏D check email  ....

128GB plus 翻生.............
唔知係咪真係有..

好假......

好假......
waterkit 發表於 2014-9-17 14:17

咩好假?

我問有冇其他人一樣收到 apple 電話 = =...

警訊事件?

警訊事件?
tomleehk 發表於 2014-9-17 14:24

但佢知我apple 買野個acc 叫咩名
仲講到我個單no. 比我知.....

但我係冇打過上去= =

會唔會有C HING 講錯單No.. 幫我打上去翻生

我都想有

我都想有
貧果 發表於 2014-9-17 14:32

我E+...係咁F5,,睇下有冇轉Status.............

但佢知我apple 買野個acc 叫咩名
仲講到我個單no. 比我知.....

但我係冇打過上去= =

會唔會有C H ...

一黎就話apple 打黎....之後話有good news ....單no. WXXXXXXX ....
叫我 晏D check email  ....

cool4u_hk 發表於 2014-9-17 14:32

email 的確  收到  ?

咩好假?

我問有冇其他人一樣收到 apple 電話 = =...
cool4u_hk 發表於 2014-9-17 14:23

未聽過APPLE 翻生單會打比人, 仲要係鬼佬

email 的確  收到  ?
tomleehk 發表於 2014-9-17 14:39

未
EMAIL 收到應該就 翻生到..