請問各位師兄, 如向知道蘋果幾時會再開賣 iphone 6 ?

請問各位師兄, 如向知道蘋果幾時會再開賣 iphone 6 ?

因為今次 20 號開賣, 沒有在蘋果官方網站公布出來.

謝謝

2014年9月16日星期二9 月 20 日起,日日早上八點 iReserve iPhone 6
http://www.iphone4hongkong.com/2 ... serve-iphone-6.html

信不信由你

2014年9月16日星期二9 月 20 日起,日日早上八點 iReserve iPhone 6

信不信由你 ...
tomleehk 發表於 2014-9-20 11:01

咪好快打殘的炒家......

咪好快打殘的炒家......
16477 發表於 2014-9-20 12:38

如果大陸一日無貨
就算點差極,都最少每部有500水位啦
500 x2兩部每日1000
當你每月中一半都萬五蚊,幾和味

如果大陸一日無貨
就算點差極,都最少每部有500水位啦
500 x2兩部每日1000
當你每月中一半都萬五蚊 ...
實頭 發表於 2014-9-20 12:39

哂咁多時間先搵得果萬五蚊,師兄係咪仲係全職學生?

哂咁多時間先搵得果萬五蚊,師兄係咪仲係全職學生?
ronan 發表於 2014-9-20 12:43

朝早搞半個鐘
番工經過hysan拎機搞三個字,門口夾埋價都係最多三個字
全程用一個鐘

一個鐘有1000蚊叫做好sai時間?
一個鐘1000蚊即係如果朝九晚六唔連lunch 工作8個鐘
有8千蚊日,一個月番22日工
我又想知師兄你一個月有冇十七萬四千人工一個月再送埋miles換機票

如果有的話我諗都唔使傷神要o係度睇一部電話炒到幾多錢

朝早搞半個鐘
番工經過hysan拎機搞三個字,門口夾埋價都係最多三個字
全程用一個鐘

一個鐘有1000蚊叫做 ...
實頭 發表於 2014-9-20 12:48

做人樂觀D點都係好既,雖然現實永遠都係殘酷

回覆 1# sensibleheat

同E-XXXX 講一樣

聽日8:00

其實就算日日有都好難搶,跟本唔夠快