[配件] 買邊隻iPhone6玻璃貼好?

黎緊諗住出部細機黎自用, 所以睇定邊隻玻璃貼好
上網睇過ARMORZ好似唔錯~

大家仲有冇介紹

6用家 本來都想用ARMORZ玻璃 星期6去先達攪.
但檔主話個貼邊位細左會入mon 有要求的話一定會嘈 叫我諗清楚先好免大家傷和氣
最後聽左檔主講用佢自家訂制玻璃貼($100有找)粗用住先 等ARMORZ出下一版先換
愉快使用中

但檔主話個貼邊位細左會入mon 有要求的話一定會嘈 叫我諗清楚 ...
vier 發表於 2014-10-1 02:03

岩岩淘寶買左D CHEAP CHEAP玻璃貼
$19人仔
頂住先
香港個D食水太深
加上IPHONE6係新機
全部都開好貴
有D見佢SHOW出來根本就係淘寶貨

女皇用緊衞信99蚊玻璃貼,感覺良好

岩岩淘寶買左D CHEAP CHEAP玻璃貼
$19人仔
頂住先
香港個D食水太深
加上IPHONE6係新機
全部都開好貴
有 ...
sony_vaio 發表於 2014-10-1 12:42

我用過呢類 平價玻璃貼

抗油能力 十分一般,同貴價玻璃貼無得比

但係價錢 差 百幾蚊

而家 會買抗藍光 貼

我用過呢類 平價玻璃貼

但係價錢 差 百幾蚊

而家 會買 ...
hihihi123hk 發表於 2014-10-1 13:47

大家出到D貼可以貼得完美個陣
我唔先唔介意比呢個價

正如我話用作頂住先既水平來講
近百蚊真係唔值

我用過呢類 平價玻璃貼

但係價錢 差 百幾蚊

而家 會買 ...
hihihi123hk 發表於 2014-10-1 13:47

過百的大品牌的玻璃貼
抗油真系勁過10-40人仔的玻璃貼
品質差好遠下

過百的大品牌的玻璃貼
抗油真系勁過10-40人仔的玻璃貼
品質差好遠下 ...
shal 發表於 2014-10-1 14:17

有 d 平既貼,新就好滑
用兩用無花都唔滑....唔知點解.....同埋 d 平貼好易花.....

回覆 2# vier

IP6+貼了ARMORZ Apple iPhone 6 Plus Stealth Extreme Lite 0.2mm, 我相信IP6應該係差不多一樣, 俾你參考下
全機

HOME鍵

頂位

可以見到邊位唔細, 好處係9成殼都完美支援 壞處就貴囉... 同埋總會有人完美主義要全COVER
同埋本身塊貼手感好好 通透率好高 而且真係超簿 完全唔可以同0.33mm果批比 (當然硬度會差DD)
出機到而家暫時都好滿意
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

但檔主話個貼邊位細左會入mon 有要求的話一定會嘈 叫我諗清楚 ...
vier 發表於 2014-10-1 02:03

隻野叫咩名