[配件] 想問下有冇人同我一樣唔鐘意白色面板, 請問有冇保護貼, 可以好似 ANDROID 咁, 轉顏色 ?

只鐘意黑面板, 但 IP 金色又只配白面板.
搞到想要金色但唔要白面板, 變左冇得出.
又 AOS 抽到一部. 想用, 但唔想對住.

咁 ANDROID 個邊有 D 保護貼, 可以畫面外有唔同顏色, 咁可以唔駛對住個白面板.

謝謝 !

我都吾系幾鐘意白面

(Sent from HKEPC iPhone app)

imos呢張應該岩你,不過仲有出

tonyjohn 發表於 2014-10-5 18:22

我都見科技網講. 但應該唔平.......
有冇其它牌子有出 ? 雖然 IP 多配件過 ANDROID, 但呢樣產品反而 ANDORID 仲多, 尤其三星機.

我都吾系幾鐘意白面

(Sent from HKEPC iPhone app)
alanchan2010 發表於 2014-10-5 18:19

咁你點解決 ?
如果佢做到真係白色我冇所謂. 但佢又唔係真係白, 一羅上手, 好似用左幾年既白色, 有 D 黃定灰. 可能俾面 D 膠影響到. 買左白色 IPAD 2 就知奶野, 所以乜機都係黑色.

佢又唔做埋金色面板, 好似 LG G3 或者 SONY Z3........

不過仲有條底既白色邊. 銀機同黑機都係灰邊. 佢金色就用白邊. 真係激死.

tonyjohn 發表於 2014-10-5 18:22

ching 可能誤會咗,imos 隻應該係全透明!
張相係用緊原裝iPhone 黑面板show 佢貼咗出嚟嘅效果

我都見科技網講. 但應該唔平.......
有冇其它牌子有出 ? 雖然 IP 多配件過 ANDROID, 但呢樣產品反而 ...
bobopig 發表於 2014-10-5 19:02

宜家好似唔覺有其他廠出

ching 可能誤會咗,imos 隻應該係全透明!
張相係用緊原裝iPhone 黑面板show 佢貼咗出嚟嘅效果 ...
way 發表於 2014-10-5 20:27

原來係咁

金底...白邊....黑面板........都幾另類.........

Dbrand?