用緊ip6既你。。。覺唔覺d字體好粗?

mon大左。。。字大左
但我唔鐘意d字好粗咁。。。。同5s比唔覺變左解象,d字似按比例放大only.....有無得set 幼d?
定係我既錯覺。。。

(Sent from HKEPC iPhone app)

3rd party app都仲未原身支援ip6/6+個resolution, 所以係放大左嫁。(連facebook, instagram熱門野都未支援)
你留意下個頭頂個個時間bar, 係home screen係正常size, 入左fb會放大左, d字名顯粗糙左。你試下safari等原裝app係無呢個問題

本人用IP6, 6+我諗仲粗糙得明顯

3rd party app都仲未原身支援ip6/6+個resolution, 所以係放大左嫁。(連facebook, instagram熱門野都未支援) ...
kit0200945 發表於 2014-10-8 16:35
um 連輸入法我都錯粗:(
行epc個apps 咩都粗

原來輸入都會比個apps 影響。。。。。

(Sent from HKEPC iPhone app)

是咪開左粗字?
一般>輔助使用
睇下有冇開左

等下啦....D app 慢慢就 update 返 for ip6 /ip6+ 架啦

setting校text size

都係s代先換機好
當年5都有黑邊問題,又係要等

我自己用開既APP
好似得FB MESSAGER UPDATED左IP6既解像度

都係s代先換機好
當年5都有黑邊問題,又係要等
pakchi70 發表於 2014-10-8 22:47

agree

5 係LTE唔完善囉

另外, 我估計6S有真四核吧

我自己用開既APP
好似得FB MESSAGER UPDATED左IP6既解像度
sony_vaio 發表於 2014-10-9 01:15

me too ......一睇個輸入法就知.........