[操作疑難] ios 8 檢查電池健康

之前ios7 用開的方法去到ios8好似唔得咁"
有大大有其他方法?
thx"

IOS8 診斷與用量資料位置不同了

設定 > 隱私權 > 診斷與用量 > 診斷與用量資料

IOS8 診斷與用量資料位置不同了

設定 > 隱私權 > 診斷與用量 > 診斷與用量資料 ...
joelee 發表於 2014-10-19 00:18

但佢個容量好怪咁
hold 死左唔會轉咁"
本身 1300 - 135x 間游走"
但up左ios8hold 死系1400
p.s. 我用緊 4S
thx 大大

但佢個容量好怪咁
hold 死左唔會轉咁"
本身 1300 - 135x 間游走"
但up左ios8hold 死系1400
p.s. 我 ...
AlexKan222 發表於 2014-10-19 00:43

ching, 我入到診斷與用量資料
好多字睇到眼花, 又無得search, 請問邊度先係講電容量?

ching, 我入到診斷與用量資料
好多字睇到眼花, 又無得search, 請問邊度先係講電容量? ...
Jazz 發表於 2014-10-19 09:57

LowBatteryLog.......................

LowBatteryLog.......................
OhlinsHK 發表於 2014-10-19 12:57

見唔到有呢個 log,點先會有?

見唔到有呢個 log,點先會有?
hkocx 發表於 2014-10-20 00:14

設定 > 隱私權 > 診斷與用量 > 診斷與用量資料

LowBatteryLog 找唔倒max capacity

LowBatteryLog 找唔倒max capacity
AlexKan222 發表於 2014-10-21 00:09

我見到好多log,但無呢個lowbatterylog
點解ge? 係咪要set某d野

用緊iOS 8.02