覺得 Steve Jobs 當啲產品係佢嘅 BB,Tim Cook 就當蘋果係生金蛋嘅雞,而家有少少殺雞取卵嘅心態

咁雷軍肯定當啲產品係影印機

咁我又唔覺差左好多

而家相比起以前Steve Jobs的年代係有好有唔好。

同埋Steve Jobs都走咗咁耐,邊有人知如果佢在生而家Apple 會點...

真係純綷FF囉...

回覆 2# 不明

神回

tim cook 本身是管供應出身,當然是要平

而家相比起以前Steve Jobs的年代係有好有唔好。

同埋Steve Jobs都走咗咁耐,邊有人知如果佢在生而家Apple  ...
WildChild 發表於 2014-11-21 10:00

同感......
Tim Cook無Steve Jobs咁固執, 有D好嘅嘢佢唔介意係Android借橋...
對件產品係好事, 但對間公司就可能無咗佢嘅特質

iPhone 6, 唯一我覺得不可思議嘅係, 點解個鏡頭凸出來...其他都還好
例如Power Button終於改返一個就手嘅地方

同感......
Tim Cook無Steve Jobs咁固執, 有D好嘅嘢佢唔介意係Android借橋...
對件產品係好事, 但對間公 ...
Advanced Ivan 發表於 2014-11-23 18:27

鏡頭凸其實係現時未有OIS技術造到太薄, 其實加上藍寶石面, 已經幾夠保護, 如果用埋底套, 唔多覺凸.
(補充: 同意樓上, 原來唔單止6PLUS 鏡頭凸, 6都係, 又無OIS, 咁都唔係幾好啦)

鏡頭凸其實係現時未有OIS技術造到太薄, 其實加上藍寶石面, 已經幾夠保護, 如果用埋底套, 唔多覺凸.
(補充 ...
tamp 發表於 2014-11-24 11:06

淨係放係台面唔可以平放,對我來講呢件嘢感覺已經有瑕疵...