用緊air jacket既入一入黎

大家放部iPhone6係張台既時候, 例如禁住HOME制既部分啦

跟住發覺成部機唔可以成個底都貼住張台.., 聽筒個邊會離左地...

到底係我部機已經BEND左, 定係AIR JACKET係咁樣 ?

個殼孿啫,放心
拆出嚟平放唔會搖up up

(Sent from HKEPC iPhone app)

回覆 1# jackylo9319

根據你嘅情況,我問咗我屋企人同朋友!總共喺 16 部 iPhone 6 同 8 部 iPhone 6 plus 都冇出現閣下講嘅情況! 當然佢哋梗係用緊 Power Support 嘅 Air Jacket 啦!

請問你有冇試過攞喺唔同嘅枱面試下呢?

回覆  jackylo9319

根據你嘅情況,我問咗我屋企人同朋友!總共喺 16 部 iPhone 6 同 8 部 iPhone 6 plus  ...
Yo..... 發表於 2014-12-28 01:24

其實唔係真係搖UP UP

係有少少唔平均既情況出現...即係好似四邊有少少虛位咁, 但係又未去到好搖個隻.....

回覆  jackylo9319

根據你嘅情況,我問咗我屋企人同朋友!總共喺 16 部 iPhone 6 同 8 部 iPhone 6 plus  ...
Yo..... 發表於 2014-12-28 01:24

即係可以咁講, 當我擺係張台既時候

我禁下右下角, 會見到SCREEN既倒影影像有少少郁..

我果部都有少少, 我諗係我裝既方法錯左, 另到個殼彎左姐..

近來先轉用Air Jacket, 原來Air Jacket 有2款, Apple Online Store 跟街買的Air Jcket 是不同的。

近來先轉用Air Jacket, 原來Air Jacket 有2款, Apple Online Store 跟街買的Air Jcket 是不同的。 ...
大教宗 發表於 2015-2-14 10:15

有何不同

有何不同
Andyios 發表於 2015-2-14 10:58

Apple Online Store 買的那款係Air Jacket - Force, 廠家型號 UPYK-81, 無甘貼, 邊高身左點出來。

街買的SRSWroks 代理果款, 廠家型號 UPYK-83, 超貼身, 沒有高出來的位置。

開始我都不知道 , 最近在2個渠道買過先發現。

有何不同
Andyios 發表於 2015-2-14 10:58

右下角,apple store係made in korea,有條la
街係made in japan,右下角會低左少少
所以日版係fit身好多,價錢都貴D