用緊air jacket既入一入黎

大家放部iPhone6係張台既時候, 例如禁住HOME制既部分啦

跟住發覺成部機唔可以成個底都貼住張台.., 聽筒個邊會離左地...

到底係我部機已經BEND左, 定係AIR JACKET係咁樣 ?

個殼孿啫,放心
拆出嚟平放唔會搖up up

(Sent from HKEPC iPhone app)

回覆 1# jackylo9319

根據你嘅情況,我問咗我屋企人同朋友!總共喺 16 部 iPhone 6 同 8 部 iPhone 6 plus 都冇出現閣下講嘅情況! 當然佢哋梗係用緊 Power Support 嘅 Air Jacket 啦!

請問你有冇試過攞喺唔同嘅枱面試下呢?

回覆  jackylo9319

根據你嘅情況,我問咗我屋企人同朋友!總共喺 16 部 iPhone 6 同 8 部 iPhone 6 plus  ...
Yo..... 發表於 2014-12-28 01:24

其實唔係真係搖UP UP

係有少少唔平均既情況出現...即係好似四邊有少少虛位咁, 但係又未去到好搖個隻.....

回覆  jackylo9319

根據你嘅情況,我問咗我屋企人同朋友!總共喺 16 部 iPhone 6 同 8 部 iPhone 6 plus  ...
Yo..... 發表於 2014-12-28 01:24

即係可以咁講, 當我擺係張台既時候

我禁下右下角, 會見到SCREEN既倒影影像有少少郁..

我果部都有少少, 我諗係我裝既方法錯左, 另到個殼彎左姐..

近來先轉用Air Jacket, 原來Air Jacket 有2款, Apple Online Store 跟街買的Air Jcket 是不同的。

有何不同
Andyios 發表於 2015-2-14 10:58

Apple Online Store 買的那款係Air Jacket - Force, 廠家型號 UPYK-81, 無甘貼, 邊高身左點出來。

街買的SRSWroks 代理果款, 廠家型號 UPYK-83, 超貼身, 沒有高出來的位置。

開始我都不知道 , 最近在2個渠道買過先發現。

有何不同
Andyios 發表於 2015-2-14 10:58

右下角,apple store係made in korea,有條la
街係made in japan,右下角會低左少少
所以日版係fit身好多,價錢都貴D