出機要返5S定6

我以家個部5S唔夠用
好後悔個時冇買32GB

如果求單手使用同埋ios 7.1
係咪指定出返5S
但我手頭忍部以經係第2部5S

但6就好似睇網頁爽多dd
但又唔可以單手用,又一定冇ios7.1
有冇師兄有類似情況

依家買5s,,個ios內置應該係ios8了,,
無ios7.1了

仲用ios7做乜

You cannot access App Store HK freely if you are still using iOS 7.1.2 or below.

回覆 1# davidhdphdp

你咁樣不如買二手64gb 5s不就行了..
其實6都可以單手用..6+就真係唔得啦~

回覆 4# mouseman

蘋果呢招迫人上ios8真係好賤

樓主部5s 16GB新淨嗎? 少花齊配件放到3200左右(肥花)
再收部新淨5s 32GB大概3600-3800 都係補幾舊水

如果轉6的話咁一定係買64GB, 即係要補約3200蚊(等正價先買)

我細妹部5s 用緊8 好順wor
我部5 用緊8就真係想講粗口

回覆  mouseman

蘋果呢招迫人上ios8真係好賤
kenlll 發表於 2015-1-2 22:52

真係超扒雞
以前ios4,5個時唔會經常彈app
以家周不時都
就算出新機都照彈app

有一輪轉左去用LG了 mon好靚色水又快
但單手轉珠同打字始終困難

認真
仲有二手32/64gb  黑色 5s買嗎
要iOS7.1既
同埋要接近全新,銀邊無花
p.s. 完美主義者-只限對apple產品

真係超仆街
以家周不時都
就算出新機都照彈app

有一輪轉左去用LG了 mon好 ...
davidhdphdp 發表於 2015-1-2 23:58

CHECK PM

真係超仆街
以家周不時都
就算出新機都照彈app

有一輪轉左去用LG了 mon好 ...
davidhdphdp 發表於 2015-1-2 23:58

ios8 升級率低丫嘛,咪出d古惑招迫你上ios8囉