岩岩買左部iPhone 6 64GB MLC

原來仲有MLC版, 序號係C36, Good Luck!
同部 SB 128GB 比過, 開機真係快小小

唔係話唔再用 TLC 咩??

回覆 2# indigo

128GB一定你係tlc

諗諗下買左都係唔鬼check
反正比兩部機你 一部TLC一部MLC你都分唔到..........

諗諗下買左都係唔鬼check
反正比兩部機你 一部TLC一部MLC你都分唔到..........
nelson 發表於 2015-1-8 16:14

用軟件 check 到

via HKEPC Reader for Android

又如何?

唔係話唔再用 TLC 咩??
indigo 發表於 2015-1-8 15:39

話新一批轉用,都有一堆已生産要散掛。

原來仲有MLC版, 序號係C36, Good Luck!
同部 SB 128GB 比過, 開機真係快小小
matthias2100 發表於 2015-1-8 13:33

我2014年10月買部全新 iphone 6 (64GB) MLC 個序號都已經係 C38 喇, 你2015年買都仲可以買到 C36 的, 你部機咁早期出廠? 是全新抑或2手架

用軟件 check 到

bobopig 發表於 2015-1-8 19:06

i mean 用落分別未去到咁大
如果唔好彩check到係TLC 用落會形住形住係有問題

i mean 用落分別未去到咁大
如果唔好彩check到係TLC 用落會形住形住係有問題 ...
nelson 發表於 2015-1-9 15:42

佢地要用10年8年嫁..
其實講真..tlc又好, mlc又好..比你用2年都可能換機, 到時有分別咩