如果真係咁好彩買到TLC既IP6,可否攞返去蘋果度換?

如題,小弟就係果一個咁好彩既人,請問各位師兄有冇成功例子去到蘋果度換機?

謝謝!

無可能  你死左條心  

如題,小弟就係果一個咁好彩既人,請問各位師兄有冇成功例子去到蘋果度換機?

謝謝! ...
lukin 發表於 2015-1-9 00:47

128G ?

親身體驗:大金64 TLC彈app彈到傻+間唔中lag,佢話可以等你安心換次番新機,之後就睇情況(FW)

親身體驗:大金64 TLC彈app彈到傻+間唔中lag,佢話可以等你安心換次番新機,之後就睇情況(FW) ...
hokto 發表於 2015-1-9 02:01

我太太部128之前都係彈APPS, 之後全面重裝一次, 即BK ICLOUD, 洗機, 強裝最新IOS8.X一次, 依家無乜事了, 係G BAR藍精靈現場教既, 真係WORK

我太太部128之前都係彈APPS, 之後全面重裝一次, 即BK ICLOUD, 洗機, 強裝最新IOS8.X一次, 依家無乜 ...
df7 發表於 2015-1-9 07:42

ios8內部架構大改  好多app都有相容問題  彈APPS係ios8己不是問題 因為吾彈先有問題

我太太部128之前都係彈APPS, 之後全面重裝一次, 即BK ICLOUD, 洗機, 強裝最新IOS8.X一次, 依家無乜 ...
df7 發表於 2015-1-9 07:42

裝完新IOS之後, 係當新機SETUP, 定係可以RESTORE FROM BACKUP?

用過6+64mlc同6仔64tlc 覺得分別不大

ios8內部架構大改  好多app都有相容問題  彈APPS係ios8己不是問題 因為吾彈先有問題 ...
cyberx131 發表於 2015-1-9 18:39

唔好話3rd party既apps
6+ 8.1.2 用safari都經常彈

裝完新IOS之後, 係當新機SETUP, 定係可以RESTORE FROM BACKUP?
黑面人 發表於 2015-1-10 00:27

只用icloud bkup同restore, 絕不用pc image, 這是重點