二月工程師要交64bit app係咪代表32bit機, 又係時間要退場?

應該係要交32bit + 64bit binary

係必需有64-bit, 但係冇話唔可以支援32-bit
簡單D講:
32-bit app : not OK
32-bit + 64-bit app : OK
64-bit only app : OK

相信大部份app會以32+64發怖

iOS 7(iPhone 4 升到盡) 都起碼過多兩年先out la, 我覺得8GB同16GB要退場多D...

做開32-bit 既正常都會做32-bit + 64-bit app 啦
都係想多些人用/DL....除了那些超強勁GAME 預左要近2代機款先可以LOAD得順既才會只做64-bit 吧

講真仲有勁多人係用緊IPHONE 4/4S IPAD1/2/3 的....

都冇話唔造32,只係唔可以只造32啫,駛咩呀?

簡單一句   即係叫你做多樣工作 吾可以只寫32bit app   一定要有埋64bit既內容

迫prgrammer煩死 馬心一環只寫64bit 重用緊old idevice無app用  

吾係apple點可以年年創新高銷量  迫你年年換新機

簡單一句   即係叫你做多樣工作 吾可以只寫32bit app   一定要有埋64bit既內容

迫prgrammer煩死 馬心一環 ...
cyberx131 發表於 2015-1-9 18:32

迫!?有得迫嘅咩?錢响自己袋喎,點迫呀?
香港都俾咗四個月冷靜期你地,迫你地唔好買,但都係唔成功喎,D人都係要買,點迫你買呀?

迫prgrammer煩死 馬心一環 ...
cyberx131 發表於 2015-1-9 18:32

乜32轉64好難寫咩??IOS APP應該好易攪先係

乜32轉64好難寫咩??IOS APP應該好易攪先係
yanchoki 發表於 2015-1-10 07:31

人係有惰性....